Představujeme Pobřežní blaženost: Luxusní vily s výhledem na moře v Polopu, provincie Alicante
Ссылка: CSR292
Вилла Новая сборка

Детали

  • 80m2
  • 203m2
  • 3
  • 2
  •  

Характеристики

icon Спальни: 3
icon В ванных комнатах: 2
icon построен: 80m2
icon Участок: 203m2
icon Бассейн: Да
icon Private Pool
icon Communal Pool
icon Gated
icon Near Trees
icon Near Schools
icon Near Commercial Center
icon Number of Parking Spaces: 1
icon Views: Sea
icon Solarium: Yes
icon Air Conditioning: Pre-Installed
icon Garden
icon Double Bedrooms: 3
icon Terrace: 60 Msq.
icon Under-Build / Basement
icon Useable Build Space: 68 Msq.
icon Location: Coastal, Rural, Mountain, Urbanisation
icon Beach: 8500 Meters
Класс энергопотребления
Класс энергопотребления:
X

Описание

Zažijte ztělesnění luxusního bydlení v našich zbrusu nových nezávislých vilách s úchvatným výhledem na moře v Polopu v provincii Alicante. Tento rezidenční ráj, vzdálený pouhých 10 km od rušných pláží a vzrušujícího nočního života Benidormu a obklopený romantickým kouzlem vesnice Altea, nabízí dokonalou kombinaci pohodlí a klidu.

Představte si, že se každé ráno probouzíte za uklidňujících zvuků moře a vítají vás panoramatické výhledy na azurové vody. Naše vily se pyšní idylickou polohou, která zahrnuje krásy středomořského pobřeží.

Dopřejte si prvotřídní životní styl s naším exkluzivním vybavením. Ponořte se do křišťálově čisté vody našeho společného bazénu nebo si odpočiňte v příjemné společenské zóně, kde můžete navázat trvalé kontakty se stejně smýšlejícími sousedy.

Přizpůsobte si svůj vysněný dům výběrem z řady vynikajících doplňků, včetně soukromého bazénu pro nekonečnou relaxaci, soukromého solária, kde můžete nasávat španělské slunce, nebo podzemní garáže pro maximální pohodlí.

Naše promyšleně navržené vily upřednostňují váš komfort a pohodlí. Díky tomu, že většina domů se nachází na jedné úrovni, jsme odstranili schody uvnitř domů, což zajišťuje bezproblémové a bezproblémové bydlení.

Objevte dům, který dokonale vyhovuje vašim potřebám a rozpočtu, přičemž k dispozici je řada modelů nabízejících 2 nebo 3 ložnice. Ať už hledáte klidné útočiště, nebo pulzující pobřežní životní styl, naše vily uspokojí vaše jedinečná přání.

Nenechte si ujít příležitost pozvednout svůj život do nových výšin luxusu. Přijměte kouzlo pobřežního bydlení a zažijte dokonalou sofistikovanost a klid. Kontaktujte nás ještě dnes a zajistěte si své místo v tomto exkluzivním rezidenčním ráji s úchvatným výhledem na moře.

Место нахождения

экономика

Эта информация может подвеграться изменениям и не является частью будущего контракта. Предложение может быть изменено или отозвано без предварительного уведомления. Расходы на покупку не включены в цену обьекта

Расчет ипотеки

Обмен валют

  • Фунтов стерлингов: 308.232 GBP
  • Русский рубль: 308.232 RUB
  • Швейцарский франк: 348.480 CHF
  • Китайский юань: 2.777.004 CNY
  • Доллар: 383.508 USD
  • шведская крона: 4.199.040 SEK
  • Норвежская корона: 4.235.400 NOK

Запрос информации

Responsable del tratamiento: Costa Weflen Group SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Контакт

Hilde Jeanette Weflen
Руководитель компании Телефон +34 639 689 651 Эл. почта hilde@cweflengroup.com
Контакт WhatsApp