Krásná vila v Busotu s výhledem na hory
Ссылка: cwg820
Вилла Перепродажа

Детали

  • 240m2
  • 1.062m2
  • 3
  • 3
  •  

Характеристики

icon Спальни: 3
icon В ванных комнатах: 3
icon построен: 240m2
icon Участок: 1.062m2
icon Бассейн: Да
icon Ты готовишь: Французская
icon Condition: Перепродажа
icon Расстояние до пляжа: 6 Км.
icon Расстояние до аэропорта: 20 Mins.
icon Расстояние до отдыха: 1 Км.
icon Расстояние до поля для гольфа: 3 Км.
icon Частный бассейн
icon Частный сад
icon Частная парковка
icon Взгляды
icon Солярий / терраса на крыше
icon Рядом с гольфом
icon Рядом с ресторанами
icon Ключ готов
icon Кладовая
icon Барбекю
icon Частный гараж
icon Вид на горы
icon Ферма
Класс энергопотребления
Класс энергопотребления:
В процессе

Описание

Krásná vila v Busotu s výhledem na hory
Vila s bazénem (postavená v roce 2001) s obytnou plochou 240 m2 a pozemkem o rozloze 1.062 m2 se nachází v oblasti Pisnella, Busot. Busot je malá a malebná středověká španělská vesnice ze 13. století, která se nachází jen několik minut jízdy od živého pobřeží. El Campello, její nejbližší plážové letovisko, je vzdáleno pouhých 6 km jízdy, 20 min od letiště Alicante. V blízkosti se nachází občanská vybavenost golfové hřiště Bonalba, jeskyně Canelobre, Benidorm, staré město Alicante.

Interiér
Rozlehlá vila s plynulými španělskými konturami působí moderně a vkusně. Usedlost je obklopena zdmi, které poskytují velký pocit soukromí a zároveň zachovávají výhled na moře a hory. Hlavní budova má přilehlý apartmán se samostatným vchodem, oba vycházejí směrem k velké terase. Je zde dostatek prostoru, abyste si mohli užívat buď slunce, nebo stín. Výhled na hory a pobřežní linii (směr Alicante) je úchvatný.
V nemovitosti jsou 3 ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu. K dispozici jsou dvě kompletně zařízené kuchyně a dva obývací pokoje. Klimatizaci (teplá a studená funkce) lze regulovat pro každou místnost zvlášť. Krb s ventilací pro oheň na dřevo. Všechna okna jsou vybavena hliníkovými žaluziemi, sítěmi proti hmyzu a všechna okna mají dvojitá skla. 

Venku se můžete těšit na velkou částečně zastřešenou terasu a pěkně tvarovaný designový bazén s ikonickým logem. Vedle bazénu se nachází sprchový kout s toaletou na opláchnutí. Na terase se nachází útulný bar se slušným množstvím úložných prostor a různým kuchyňským vybavením, jako je dřez a lednice. Na zahradě se nachází kamenný gril a je na ní spousta flóry včetně několika krásných palem. V zadní části zahrady se nachází dřevěná chatka/nábytek pro další úložné prostory.
 
Garáž je dostatečně velká pro auto, obsahuje mycí zařízení a nabízí další úložný prostor.
Interiér Spodní patro:
Obývací pokoj/salon 32 m2 včetně krbu (satelitní TV, telefon a připojení k internetu). Kompletně zařízená kuchyně 7m2 vč. jídelního baru lednice, mrazáku, trouby, myčky atd.
Koupelna 7m2 (sprchový kout, vana, dvojité umyvadlo a vlastní WC).
Ložnice 16m2 (prostor pro velkou manželskou postel a dostatek místa v jejích dobře navržených vestavěných skříních). Garáž 16m2 (prostor pro pračku, sušičku a skladovací prostory)
Úroveň věže (1. patro):
Salon/ložnice 29m2 (místnost pro manželskou postel velikosti queen size s vestavěným úložným prostorem, přístup na vlastní terasu). Koupelna 4m2 (umyvadlo, mycí stůl, toaleta).
Terasa 8m2
Přízemí - sousední apartmán
Prostorný obývací pokoj 17m2
Kuchyně 5m2 (velká lednice amerického typu, trouba, pračka a dřez) Koupelna 4m2 (sprchový kout, dvojité umyvadlo a toaleta)
Ložnice 9m2 (prostor pro manželskou postel a vestavěné skříně)
Zastíněná terasa (přízemí, venkovní)
Terasa o rozloze 11 m2

Serre s výhledem na bazén, zahradu a španělskou krajinu Bazén
Designově tvarovaný bazén, dobře umístěný na slunném místě, s LED osvětlením Samostatná bazénová kabina se sprchou a toaletou přiléhající k bazénu
Kolem bazénu se nachází velká terasa s protiskluzovou dlažbou, prostorem pro bazénová lehátka a slunečníky. Nízkoúdržbový bazén má několik prvků pro děti a má vlastní přístup k instalaci čerpadla.

Zahrada
Subtropická zahrada s mnoha druhy rostlin a stromů, včetně automatického zařízení na zavlažování rostlin. Mnoho kuriózních terasových ploch, včetně otevřeného kamenného grilu a venkovního terasového baru s minikuchyňkou.


Место нахождения

Видео

360 просмотр

экономика

Эта информация может подвеграться изменениям и не является частью будущего контракта. Предложение может быть изменено или отозвано без предварительного уведомления. Расходы на покупку не включены в цену обьекта

Расчет ипотеки

Обмен валют

  • Фунтов стерлингов: 509.159 GBP
  • Русский рубль: 509.159 RUB
  • Швейцарский франк: 579.768 CHF
  • Китайский юань: 4.628.981 CNY
  • Доллар: 639.268 USD
  • шведская крона: 6.925.681 SEK
  • Норвежская корона: 6.966.260 NOK

Запрос информации

Responsable del tratamiento: Costa Weflen Group SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Контакт

Контакт WhatsApp