Krásná vila v Busotu s výhledem na hory
Ссылка: cwg820
Вилла Перепродажа

Детали

  • 240m2
  • 1.062m2
  • 3
  • 3
  •  

Характеристики

icon Спальни: 3
icon В ванных комнатах: 3
icon построен: 240m2
icon Участок: 1.062m2
icon Бассейн: Да
icon Ты готовишь: Французская
icon Condition: Перепродажа
icon Расстояние до пляжа: 6 Км.
icon Расстояние до аэропорта: 20 Mins.
icon Расстояние до отдыха: 1 Км.
icon Расстояние до поля для гольфа: 3 Км.
icon Солярий / терраса на крыше
icon Рядом с гольфом
icon Рядом с ресторанами
icon Ключ готов
icon Кладовая
icon Барбекю
icon Частный гараж
icon Вид на горы
icon Ферма
icon Частный бассейн
icon Частный сад
icon Частная парковка
icon Взгляды
Класс энергопотребления
Класс энергопотребления:
В процессе

Описание

Krásná vila v Busotu s výhledem na hory
Vila s bazénem (postavená v roce 2001) s obytnou plochou 240 m2 a pozemkem o rozloze 1.062 m2 se nachází v oblasti Pisnella, Busot. Busot je malá a malebná středověká španělská vesnice ze 13. století, která se nachází jen několik minut jízdy od živého pobřeží. El Campello, její nejbližší plážové letovisko, je vzdáleno pouhých 6 km jízdy, 20 min od letiště Alicante. V blízkosti se nachází občanská vybavenost golfové hřiště Bonalba, jeskyně Canelobre, Benidorm, staré město Alicante.

Interiér
Rozlehlá vila s plynulými španělskými konturami působí moderně a vkusně. Usedlost je obklopena zdmi, které poskytují velký pocit soukromí a zároveň zachovávají výhled na moře a hory. Hlavní budova má přilehlý apartmán se samostatným vchodem, oba vycházejí směrem k velké terase. Je zde dostatek prostoru, abyste si mohli užívat buď slunce, nebo stín. Výhled na hory a pobřežní linii (směr Alicante) je úchvatný.
V nemovitosti jsou 3 ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu. K dispozici jsou dvě kompletně zařízené kuchyně a dva obývací pokoje. Klimatizaci (teplá a studená funkce) lze regulovat pro každou místnost zvlášť. Krb s ventilací pro oheň na dřevo. Všechna okna jsou vybavena hliníkovými žaluziemi, sítěmi proti hmyzu a všechna okna mají dvojitá skla. 

Venku se můžete těšit na velkou částečně zastřešenou terasu a pěkně tvarovaný designový bazén s ikonickým logem. Vedle bazénu se nachází sprchový kout s toaletou na opláchnutí. Na terase se nachází útulný bar se slušným množstvím úložných prostor a různým kuchyňským vybavením, jako je dřez a lednice. Na zahradě se nachází kamenný gril a je na ní spousta flóry včetně několika krásných palem. V zadní části zahrady se nachází dřevěná chatka/nábytek pro další úložné prostory.
 
Garáž je dostatečně velká pro auto, obsahuje mycí zařízení a nabízí další úložný prostor.
Interiér Spodní patro:
Obývací pokoj/salon 32 m2 včetně krbu (satelitní TV, telefon a připojení k internetu). Kompletně zařízená kuchyně 7m2 vč. jídelního baru lednice, mrazáku, trouby, myčky atd.
Koupelna 7m2 (sprchový kout, vana, dvojité umyvadlo a vlastní WC).
Ložnice 16m2 (prostor pro velkou manželskou postel a dostatek místa v jejích dobře navržených vestavěných skříních). Garáž 16m2 (prostor pro pračku, sušičku a skladovací prostory)
Úroveň věže (1. patro):
Salon/ložnice 29m2 (místnost pro manželskou postel velikosti queen size s vestavěným úložným prostorem, přístup na vlastní terasu). Koupelna 4m2 (umyvadlo, mycí stůl, toaleta).
Terasa 8m2
Přízemí - sousední apartmán
Prostorný obývací pokoj 17m2
Kuchyně 5m2 (velká lednice amerického typu, trouba, pračka a dřez) Koupelna 4m2 (sprchový kout, dvojité umyvadlo a toaleta)
Ložnice 9m2 (prostor pro manželskou postel a vestavěné skříně)
Zastíněná terasa (přízemí, venkovní)
Terasa o rozloze 11 m2

Serre s výhledem na bazén, zahradu a španělskou krajinu Bazén
Designově tvarovaný bazén, dobře umístěný na slunném místě, s LED osvětlením Samostatná bazénová kabina se sprchou a toaletou přiléhající k bazénu
Kolem bazénu se nachází velká terasa s protiskluzovou dlažbou, prostorem pro bazénová lehátka a slunečníky. Nízkoúdržbový bazén má několik prvků pro děti a má vlastní přístup k instalaci čerpadla.

Zahrada
Subtropická zahrada s mnoha druhy rostlin a stromů, včetně automatického zařízení na zavlažování rostlin. Mnoho kuriózních terasových ploch, včetně otevřeného kamenného grilu a venkovního terasového baru s minikuchyňkou.


Место нахождения

Видео

360 просмотр

экономика

Эта информация может подвеграться изменениям и не является частью будущего контракта. Предложение может быть изменено или отозвано без предварительного уведомления. Расходы на покупку не включены в цену обьекта

Расчет ипотеки

Обмен валют

  • Фунтов стерлингов: 509.576 GBP
  • Русский рубль: 509.576 RUB
  • Швейцарский франк: 581.851 CHF
  • Китайский юань: 4.619.461 CNY
  • Доллар: 637.483 USD
  • шведская крона: 6.964.594 SEK
  • Норвежская корона: 7.020.703 NOK

Запрос информации

Responsable del tratamiento: Costa Weflen Group SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Контакт

Контакт WhatsApp